سیس نیوز

سیس نیوز

سیس نیوز

سیس نیوز

عاملان و قاتلان چین و چروک صورت را بشناسید

یکی از مهم‌ترین عوامل پیدایش چین و چروک صورت، اشعه فرابنفش است؛ چه منشا آن نور خورشید باشد و چه لامپ‌های کابین‌های سولاریوم.

 عاملان و قاتلان چین و چروک صورت را بشناسید
1.استرس
امروزه خیلی از خانم‌ها به فکر زیبایی چهره و جوان ماندن پوست صورت‌شان هستند و البته این فقط به زنان هم مربوط نمی‌شود؛ چون آمارها نشان می‌دهد که آقایان نیز بیش از گذشته به متخصصان پوست برای رفع چروک‌های پوست صورت‌شان مراجعه می‌کنند.در این مطلب شما را با 8 متهم اصلی چین و چروک‌های پوستی و 8 راه حل اصلی مقابله با آنها آشنا می‌کند. 
 
ادامه مطلب ...

این خوراکیها را اصلا برای کودکان نخرید!

با اطلاع از مقدار قند برخی خوراکی های مشهور برای کودکان از ابتلای فرزندتان به دیابت نوع 2 و  کبد چرب در سنین بالاتر پیشگیری کنید.

این خوراکیها را اصلا برای کودکان نخرید!
برخی خوراکی ها مثل نوشابه ها، کاکائو و شیرینی ها در اغلب کشورهای دنیا پیدا می شوند که محبوب بین بزرگسالان و کودکان هستند و حتی پدر و مادرهای جوان به دلیل نوستالژی این خوراکی های خوشمزه را برای کودکان خود تهیه می کنند.
 
ادامه مطلب ...

این سبزی را خام بخورید تا سرطان نگیرید!

شاید شما هم شنیده باشید که نوعی آنتی‌اکسیدان به‌نام لوتئین برای چشم‌ها مفید است، اما مطالعات علمی چنین چیزی را تایید نکرده‌اند. با این‌حال، همین مطالعات نشان می‌دهند که لوتئین می‌تواند در مقابل سرطان از انسان‌ها محافظت کند.

این سبزی را خام بخورید تا سرطان نگیرید!

شاید شما هم شنیده باشید که نوعی آنتی‌اکسیدان به‌نام لوتئین برای چشم‌ها مفید است، اما مطالعات علمی چنین چیزی را تایید نکرده‌اند. با این‌حال، همین مطالعات نشان می‌دهند که لوتئین می‌تواند در مقابل سرطان از انسان‌ها محافظت کند.


اسفناج، سبزی مهمی است که مقدار قابل توجهی از لوتئین، زیگزانتین و کاروتنوئیدها برای بدن فراهم می‌کند. البته اسفناج خام یا کمتر پخته‌شده، حاوی لوتئین بیشتری است. این مواد مهم، مولکول‌های ناپایدار (رادیکال‌های آزاد) را قبل از آسیب‌رسانی به سلول‌های بدن، از بین می‌برند. بعضی از مطالعات نشان داده‌اند که همین عناصر می‌توانند از افراد در مقابل سرطان‌های دهان، مری و معده محافظت کنند. مطالعات دیگری هم نشانگر این هستند که کاروتنوئیدهای موجود در اسفناج، خطر ابتلا به سرطان‌های تخمدان، ریه،‌ اندومتریال و کولورکتال را کاهش می‌دهند. نکته دیگر این‌که اسفناج خام یا کمتر پخته‌شده، حاوی لوتئین بیشری است.
 
ادامه مطلب ...